Naše autosedačky jsou skutečnými vítězi

maxi-cosi

Naše autosedačky jsou skutečnými vítězi

Níže si prohlédněte výsledky bezpečnostních testů pro každou z našich autosedaček.

Mica 360 Pro – hodnocení 4 hvězdičkami

Naše Mica 360 Pro byla vybrána jako nejlepší ve své třídě se skóre „DOBRÝ“ (2,2) v kategorii miminko/batole (od narození do 4 let). Mica 360 Pro nabízí maximální pohodlí díky technologii SlideTech® od Maxi-Cosi, rotaci FlexiSpin, 5 pohodlným polohám naklonění a snadno se nasazujícím popruhům. Integrovaná základna sedačky, navržená podle nejvyšších bezpečnostních standardů i-Size, má posuvnou technologii, takže je snazší dostat vaše dítě do auta a ven z něj. Skutečný hrdina pro rodiče a děti od narození až do 4 let.

Objevte Mica 360 Pro
maxi-cosi

Pebble 360 Pro² – hodnocení 4 hvězdičkami

Náš Pebble 360 Pro² získal úžasné skóre „DOBRÉ“ (2,2) v kategorii miminka (od narození do 15 měsíců). Jako součást rodiny 360 Pro, spolu s úžasným skóre, které naše Pearl 360 Pro získala v loňském roce, je naše rodina autosedaček skutečnými vítězi. Pebble 360 Pro² je ztělesněním bezpečnosti a díky poloze úplně vleže zajišťuje maximální komfort spánku na každé cestě. Je kompatibilní s FamilyFix 360 Pro a nabízí SlideTech® a rotaci o 360°, instalace je snazší než kdy předtím. Naše dětská autosedačka nabízí od začátku nekompromisní bezpečnost a bezkonkurenční pohodlí.

Objevte Pebble 360 Pro²
maxi-cosi

RodiFix Pro² i-Size – hodnocení 4 hvězdičkami

Náš Rodifix Pro² i-Size získal úžasné skóre „DOBRÉ“ (2,1) v kategorii dětí (od 3,5 do 12 let). Vylepšený RodiFix Pro² i-Size je nabitý prémiovými ochrannými funkcemi. Autosedačka je vyrobena podle nejvyšších bezpečnostních standardů i-Size a má extra vysoké opěrky na obou stranách pro zvýšenou ochranu při bočním nárazu. Patentované bezpečnostní polštářky AirProtect® v opěrce hlavy chrání vaše dítě a snižují riziko poranění hlavy až o 20 %. A ochrana proti bočnímu nárazu G-CELL přidává další vestavnou ochranu.

Objevte RodiFix Pro² i-Size
maxi-cosi

Co je Stiftung Warentest?

Stiftung Warentest je přední evropská nezávislá spotřebitelská testovací organizace. Jejím cílem je pomáhat spotřebitelům poskytováním nestranných a objektivních informací založených na výsledcích srovnávacích šetření zboží a služeb. Kupují produkty (anonymně), provádějí testy (nezávisle) a vydávají verdikty pouze na základě objektivních výsledků. Testy autosedaček pořádají automobilové kluby ADAC, ÖAMTC a TCS společně se Stiftung Warentest.

Jak jsou naše autosedačky testovány?

Když si koupíte jednu z našich dětských autosedaček, investujete do let výzkumu, vývoje a testování. Existují laboratoře, kde kontrolujeme, zkoumáme a testujeme nové materiály, a využíváme také nezávislá testovací centra.

Přečtěte si více o tom, jak jsou naše produkty testovány