Jak testujeme naše produkty?

Usilujeme o to, aby naše autosedačky byly výjimečně bezpečné, pohodlné a snadno použitelné. Tohoto cíle dosahujeme neustálými inovacemi, abychom nacházeli nová řešení a kontrolovali naše stávající produkty. Provádění pravidelných, přísných bezpečnostních testů je nezbytnou součástí našeho programu neustálého rozvoje. S využitím nejnovějších technologií ve specializovaných výzkumných zařízeních si můžeme být jisti, že vyrábíme autosedačky, které nabízejí nejvyšší úroveň bezpečnostních standardů.

maxi-cosi

Použití crash testů, aby byla každá cesta autem bezpečnější

V našich ultramoderních testovacích zařízeních pro autosedačky máme vše potřebné k návrhu, výrobě a testování autosedaček. Naše testovací centra Maxi-Cosi spojují nejlepší výzkum, design a technologii v oboru, aby podporovaly špičkové inovace produktů pro miminka, batolata a děti.

Jak probíhají nárazové testy autosedaček?

Pomocí kamer a výškově specifických figurín s až 300 senzory dokážeme přesně změřit, jak dobře naše autosedačky ochrání vaše dítě při autonehodě. Abychom si byli jisti, že jsme dosáhli optimální úrovně bezpečnosti, provedeme během vývoje autosedačky až 1000 nárazových testů. Tyto výsledky nárazových testů dětských autosedaček také používáme k neustálému vývoji a zlepšování pro váš klid.

Proč používáme vlastní testy bezpečnosti autosedaček?

Tím, že máme vlastní výzkumná zařízení, můžeme provést mnohem více, než jsou minimální nárazové testy nutné k uvedení produktu na trh. Naše autosedačky testujeme od začátku vývojové fáze až po finální výrobu. A tím testování nekončí. Abychom si byli jisti, že náš výrobní proces je bezchybný, pokračujeme v testování jedné sedačky po každých 5 000 vyrobených. To nám i našim zákazníkům dává naprostou důvěru ve vše, co vyrábíme.

Podívejte se na video z našeho bezpečnostního výzkumného centra zde.

Nezávislé testy autosedaček

Naše zaměření na používání testů k prokázání bezpečnosti znamená, že víme, že naše autosedačky patří k nejbezpečnějším, které si můžete koupit. Ale neberte nás jen za slovo. Naše autosedačky také procházejí nezávislým testováním v ADAC. Jedná se o jedno z mála testovacích center akreditovaných organizací Euro NCAP, která spolupracuje se Stiftung Warentest, přední evropskou nezávislou organizací pro spotřebitelské testování.

ADAC se při sestavování skóre dívá na dvě oblasti bezpečnosti:

Dynamická bezpečnost

Toto hodnocení bezpečnosti autosedačky je založeno na nárazovém testu čelního nárazu a bočního nárazu. Figurína je umístěna v autosedačce s pokročilými senzory pro měření vlivu sil na její tělo. Na základě těchto měření pak ADAC společně s dalšími partnery vypočítá výsledné skóre.

Snadnost použití

Testuje pět kroků od umístění autosedačky do auta až po utažení pásů kolem figuríny. Test se zaměřuje na riziko zneužití a nesprávné instalace autosedačky.
Kombinace těchto testů poskytuje skóre, které je převedeno do hodnocení hvězdičkami, přičemž 5 hvězdiček je nejlepší a 0 hvězdiček je nejhorší.
Jsme hrdí na to, že naše produkty fungují dobře v hodnocení Stiftung Warentest v nárazových testech autosedaček pro každou věkovou skupinu.